//Comunicat 03 - Les Guerres dels Rumors

Bones Conselleres!

Continuo aquí comunicant-me amb les extraterrestres; estem a la recta final de la Missió Convivència i us haig de demanar un últim favor: per poder lluitar contra l’Imperi del Mal Rotllo hem de cercar les diferents opressions i privilegis. D’aquesta forma podrem combatre i guanyar la partida a la mala convivència.

De moment res més, seguim en contacte com el que estic tenint amb les Extraterrestres!


//Comunicat 02 - L'observació contraataca

Bones Conselleres!

Tinc moltes ganes de revisar les vostres dades, veure que em proposeu i llegir les vostres experiències en el món de l’observació participant del comportament humà. Sobre observació us vull parlar. Si, ja sé, sóc una mica pesada però el telescopi segueix avariat… Per això m’agradaria que observeu el comportament de les persones amb el medi ambient, tant en  l’espai natural com l’urbà, i que em digueu quins considereu positius i quins negatius per a tenir una bona relació amb la flora, fauna i els espais urbans amb els quals conviuen.

Ja em direu que tal l’experiència, us recomano que doneu una volta pel bosc quan encara no hagi marxat el sol i simplement seure, escoltar i veure la natura que ens envolta!

Fi del comunicat.


//Comunicat 01 - El despertar de l'observació

Gràcies per ajudar-me a recordar el concepte de convivència, envieu-me les vostres conclusions via text pel “intercomm”, quan m’arribin, les llegiré i espero poder recuperar la memòria del tot. Fins d’aquí un mes no podré tornar a transmetre ja que he de reparar la nau; mentrestant, em podríeu fer un favor? El telescopi d’observació terrestre sembla que s’ha trencat en l’enlairament i necessito que observeu el comportament humà des de la superfície; es a dir, que observeu a les persones del vostre voltant, el que fan i diuen. En aquest cas, necessito que esbrineu quin comportament tenim al Bages sobre qüestions LGTBI, tan les que considereu positives com negatives. Tot això ho podreu fer com faig jo: observant. Us deixo que haig de continuar les reparacions.

Fi del comunicat