>> MC-01 MISSIÓ CONVIVÈNCIA/
> Enlairament des de la plataforma de llançament del Observatori de Castelltallat - Bages/
> 0800 hores del matí - 07/01/2019/
> FI DEL MISSATGE/
>> //

Sabies que…?

Valentina Vladímirovna Tereixkova (en rus: Валенти́на Влади́мировна Терешко́ва) és una excosmonauta, enginyera, militar i política russa i fou la primera dona astronauta de la història. Va viatjar el 1963 a bord de la nau soviètica Vostok-6 que va donar 48 voltes a la Terra en un viatge que va durar gairebé 3 dies.

N. del E: nois i noies, aixó son mooooooltes voltes, si ho feu, assegureu-vos de tenir a mà una bosseta, que amb tanta volta costa poc acabar marejat.


Missatge següent

Aquesta transmissió té 22 missatges

22
 1. Consell d’infants d’Artés

  La bona convivència és el respecte, l’amistat per tal de trobar la pau i en canvi una convivència dolenta és una forma de pensar, sense tenir en compte el respecte, com pot ser el masclisme, el tràfic il·legal i el racisme.

 2. Hola, nosaltres vam fer una definició dels quatre conceptes! Us les deixem aquí!

  DIVERSITAT:
  Paraules: Diversitat sexual, gestionar, contrast, pobresa, grup, varietat, divers, religió, personalitat.
  Definició: Entenem per diversitat la varietat de persones i col·lectius , que existeixen en la societat com per exemple, diversitat sexual, religió, pobresa, etc.

  COHESIÓ SOCIAL:
  Paraules: Multitud, desigualtat, exclusió, intolerància, desavantatge, aïllament, cultural, estabilitat, social, forces socials, acció social, entorn, personalitat.
  Definició: Per a nosaltres la cohesió social és una acció establerta per un grup de persones que acull a les diferents persones i col·lectius que esta en exclusió social o en desigualtat per promoure la igualtat.

  INCLUSIÓ:
  Paraules: Acollir, reunir, conflicte, mesurar, normalitat, viure, persones, diferència, discriminació.
  Definició: Entenem per inclusió, acollir a les persones que estan en conflicte social , creant una normalitat per viure sense diferències.

  CONVIVÈNCIA:
  Paraules: Cultura, diferència, assertivitat, cultural, drets, política social, integració, família, acceptació, ciutadans, amistat, junts, marginació, acció.
  Definició: Entenem per convivència com un dret que tots els ciutadans i ciutadanes tenen en la societat. També promou l’acceptació, integració i la cultura de les persones mitjançant accions.

  Esperem poder ajudar a la Valentina! Fins la pròxima!

 3. Hola Valentina, som els consellers i conselleres de St Joan de Vilatorrada.

  T’ajudarem a recordar que es la convivencia:

  La convivencia es compartir sentiments amb les persones, parlant i treballant en equip. Conviure en família i companyerisme.

  Convivim per respectar-nos i ser feliços i feliçes.

  L’amistat es l’estrella que il·lumina la constelació de la convivencia.

  Valentina esperem que et recuperis i que tinguis un bon viatge. Adeu!

  1. Hola Navàs! Encantada! 🙂 Gràcies per desitjar-me un bon dia, encara que tinc uns quants “bons dies al dia”! En estar orbitant al voltant del planeta, cada dia veig sortir el sol quasi 16 vegades. Passeu també un bon dia!

 4. La convivència és respectar altres persones quan convivim tot i ser diferents i passar-nos-ho bé de diferents maneres. Per això és important incloure a tothom perquè hi hagi una bona cohesió social, que vo dir estar junts civilitzadament.

 5. Hola Valentina!
  Per gaudir d’una bona CONVIVÈNCIA, nosaltres hem construït 4 frases! Esperem que et siguin d’ajuda i et recuperis ben aviat!
  – Per la bona convivència fem la igualtat i cerquem la diversitat en comptes de creure’ns superiors i ser masclistes.
  – No volem més falsedat i volem més confiança.
  – Hem de tenir una bona amistat en comptes de ser enemics.
  – Per ser una persona empàtica ho fem amb respecte i ajuda cap als altres.

 6. Hola Valentina,

  esperem que vagi molt bé la missió i que et trobis millor.

  Et passem les paraules que hem associat a cada concepte i les definicions finals:

  1.- CONVIVÈNCIA: Respecte, confiança, companyerisme, viure, acollida, diversitat, solidaritat, conviure, compartir i amabilitat.

  “Convivència per nosaltres és viure respectant la diversitat aportant solidaritat i companyerisme ”

  2.- INCLUSIÓ: Amabilitat, confiança, acollir, respectar, ajudar, acceptar, pinya, fer equip, grup, solidaritat, companyerisme, benvinguda, igualtat i amistat.

  “Incloure és assegurar que totes les persones tenen les mateixes oportunitats i recursos necessaris per viure correctament.”

  3.- DIVERSITAT: Acceptar, diferència, convivència, respecte, confiança, igualtat, companyerisme, solidaritat, incloure i acollida.

  “Diversitat és entendre que tots som diferents, però que s’ha d’actuar amb respecte i solidaritat per que tothom tingui igualtat de possibilitats en la seva vida”.

  4.- COHESIÓ SOCIAL: Acollida, respecte, objectiu, repte, aconseguir, justícia, força, confiança, grup, “consell d’infants”, millores, força gent i confiança.

  “Cohesió social és com s’uneixen les persones en la societat per aconseguir uns objectius comuns”.

  Esperem que amb aquestes definicions et puguem ajudar en la teva missió.

 7. Hola Valentina!!
  Els consellers i conselleres de Santpedor hem fet una llaaaaaaaarga definició de convivència:
  “La bona convivència és la preocupació per l’alegria del teu amic. Hi ha d’haver empatia i sinceritat per poder tenir sentiments com amor, alegria, tristesa i tolerància. La tolerància i el respecte són la clau de la democràcia. Per tal d’haver-hi comunicació en una relació hi ha d’haver discussió i diversió. El treball en equip consisteix en compartir, relacionar-se, diversitat i amabailitat.
  Tot això és el que se’ns ha acudit pensant en la CONVIVÈNCIA.

  Seguirem fent molta feina. Esperem que puguis recuperar la memòria i reparar la nau ben aviat! Tenim ganes de tenir noves notícies teves!!

  Fins aviat!!!!!!

  1. Hola Santpedor! L’equilibri es un concepte clau, no obstant d’equilibri no en tinc gaire aqui adalt, tot fa voltes. Moltes gràcies per la vostra informació, feu un molt bon treball, una continua fent feina! Fins aviat! 🙂

 8. CONVIVÈNCIA vol dir ajudar a la gent, respectant-la. Estimar a qualsevol persona, fer companyerisme amb molta amistat i que el món estigui en pau.

 9. La convivència és respectar a les persones independentment de les diferències. Empatitzant amb les altres persones i ajudant als altres, i entendrels a tots. Treballant amb pau i evitar l’exclusió social.

 10. La convivència es compartir, és respecte,és solidaritat,perquè les persones del món puguin ser alegres i es puguin manifestar sense violència.

 11. Hola Valentina,
  Ho hem estat parlant i et fem arribar la nostra definició de convivència:

  – Les actituds d’una persona quan es relaciona amb una altra.
  – Ajudar, ser amable, escoltar, entendre als altres, compartir sentiments, i el recpecte fan més fàcil la convivència.
  – Tots compartim espais, experiències, és a dir, tots convivim.

  Esperem que et recuperis aviat.

  1. Hola nois i noies! Molt bona feina m’és molt útil. Segueixo recobrant la memòria a trossets i reparant les parts de la nau que recordo com fer-ho, moltes gràcies per preocupar-vos! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.